Post by stavlesuctiran on Mar 11, 2022 18:47:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ D4DJ Groovy Mix ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ D4DJ Groovy Mix IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok érmét kódol ▞▞▞
▞▞▞ D4DJ Groovy Mix 2022 version ▞▞▞
Azt mondanám, a játék nagyszerű, jó zenével és egyedi játékmenettel. Az egyetlen probléma természetesen a lemaradás. Gondolom a lemaradás csak a burgonya telefonra vonatkozik. Minden alkalommal, amikor van csúszka, mindig késik. A gacha és a játékmenet betöltése pedig nagyon sokáig tart. Ez több élőben is hatással lehet.De összességében minden jó, a gacha elég tisztességes (csak a szerencse alapján). Jó karakter, jó történet, és nagyon jó a hüvelykujj felhasználó számára. 👍
játék lefagy az oktatóprogram alatt. számomra játszhatatlan
Játszani akarok vele, de folyamatosan összeomlik, amikor éppen azon a ponton akarok játszani, ahol valójában tudod, de a menü és a letöltési sebesség rendben van, és nem késik, és csak szeretném játszani ezt a játékot
Kérem, tegye könnyebbé a sebesség beállítását, mint például a Bang Dream-ben, nem akarok minden alkalommal belemenni a beállításokba egy olyan beállításnál, amelyet gyakran csinálok. Ezenkívül adjon több időt a játékosoknak a belépésre, mielőtt a robotokat egy szobába helyezi, mert emberekkel akarok játszani, nem pedig olyan bottal, amelyik mindig rosszabbul teljesít, mint én.
Nagyszerű játék!!! Figyelnek a közösségre, és több hibát is kijavítottak. A hangjegyek utáni késés rögzítve van, de ügyeljen arra, hogy továbbra is előfordulhatnak késleltetési kiugrások és általában, de ezek meglehetősen szelídek. Remek történet és karakterek. Szintén jó események, amelyek vonzóak és versenyképesek. Minden játékos szintnek megfelel.
Határozottan fontolóra venné ezt a játékot azok számára, akik szeretnék tesztelni a reakcióidejüket
Az mmm Gu J b bhjk
Jó anime videojáték, de tudsz több dalt is készíteni?
Összességében jó játék, de túl sok olyan hiba van, amelyek rendkívül bosszantóak, mint a játék, néhány másodpercig nem reagál a kattintásra, és eltörte a teljes kombót, valamint a csúszkát, amelyek gyakran nem működnek megfelelően. Ezen a ponton ez egyáltalán nem készségprobléma, hanem maga az alkalmazás-kompatibilitási probléma. Bár úgy érzem, hogy ez a probléma egyáltalán nem fog megoldódni vagy elolvasni
Először kicsit nehéz volt megszokni, de nagyon szórakoztató! Sok dal is (eredeti, feldolgozás, alap, instrumentális, játék)!
Amikor megpróbáltam kihúzni a gacha-t egy jegy segítségével, hirtelen lezuhant, és még a gacha animáció megjelenése előtt kivett a játékból. Most elvesztettem a jegyet anélkül, hogy megkaptam volna az új 10 kártyát, mivel az egységkészletem továbbra is a régi
Xxx saxe.vedo
tisztességes gacha árak, energiarendszer előnyökkel azoknak, akik egy kicsit játszanak és akik órákig játszanak, játékmenet, amely eltér a többi ritmusjátéktól, amely lehet kezdő és barátságos, de bonyolult is, ez a játék hihetetlenül jó
perdi minha conta com a nova atualização. péssimo, ajeitem seu app ou nunca mais jogarei nenhuma das versões.
Azonnal összeomlik, amint elindít egy részt
Sima játékmenete van, de eléggé késik, amikor egy dalt játszottam, és már egyszer vagy kétszer.
Kérlek javítsd ki élőben..Minden alkalommal, amikor a sárga hangjegyek véget érnek, miután megérintettük. Mindig gyorsan késik, és olyan rosszá teszi a dalt. Értem. Ettől a dal egy kicsit késleltethető vagy repedezett valami ilyesmi... Nem én vagyok az egyetlen, aki tapasztalja ezt a problémát. Még a bátyám is megtapasztalja, pedig egész jó a telefonja. Szóval szerintem ez a vivo telefonok valamiféle problémája? Mindketten élők voltak. De összességében jó. Imádom a karaktereket. De amíg a probléma nem múlik el. nem költek semmit.
Túl sok a beszédes történet, azért vagyok itt, hogy játsszak.
Csak egy újabb gatcha játék A Disk a kombók törésére készült
Úgy tűnik, hogy a modellek nem töltődnek be állandóan, és néha lemaradok, egyébként remek játék
D4DJ Groovy Mix 音楽&リズム xcts
Szép, de te egy kicsit mohó vagy a drágakövek iránt. Késéssel kapcsolatos problémák.
Nem adom DALIA-t.
Remek játékmenet, de optimalizálni kell. A játék még mindig késik, még akkor is, ha a Poco F3-at a legalacsonyabb felbontáson használom. Javítás a Game Turbo bekapcsolásával Az összes érintési korlátozás törlése, de még mindig előfordul némi késés. Úgy tűnik, sok Xiaomi készülék találkozik ezzel a problémával.
Szép művészet, aranyos waifu, de ha itt vagy a ritmusjátékért, azt hiszem, ez nem neked való, a vezérlők kopottak, és sokat kattintok rosszul, és ez frusztráló lesz, néha lemarad, és nem tudom megfelelően időzíteni a kattintásokat
Szóval ez az egyik kedvenc játékom, de mostanában nem enged be a játékba, szóval lehet, hogy törlöm és telepítem, de ez az egyik kedvenc játékom, csak így tovább Ellenától
Ez egy jó játék, szép zene. Egyre 3 csillagos, mert ez alapvetően mindent, hogy biztosan abba a játékot. Játék elmarad elég rossz, és ha megpróbálja felszerelni klub hatások (ők segítenek a magasabb pontszámot) a játék késleltetését és elpusztít minden esélye egy combo. Ez nem engedi kikapcsolni a hatások alatt élő, és még mindig engedi használni őket, így akár Ön elfogadja az alacsony pontszámot, vagy szenved. Szintén a játék valuta Gacha (gyémánt) is nehéz találni. Ez tényleg engesztelhetetlen.
A jó: Kreatív és egyedi játékmechanika | Válassza ki a saját nehézségeit | Magas szintű testreszabhatóság | Nevetségesen F2P-barát | Csodálatos és változatos zenei választék | Lehetőség dalok keverésére és párosítására A rossz: Kapcsolati problémák | A karakter illusztrációk közepesek | A felhasználói felületen lehetne javítani. Összességében erős alapokkal rendelkezik. Ha megpróbáljuk kiegyenlíteni az általam említett negatív pontokat, ez egy fantasztikus ritmushős-gyűjtő játékká válhat.
Nagyszerű addiktív játékmenet a zene széles skálájával! A szereplők alakítása is csodálatos, és a történet eljátszása közben közel kerülsz hozzájuk. Egy másik nagyszerű franchise a Bushiroadtól, az biztos.
Késés egy hosszú hang megnyomásakor (sárga hangjegy)
D4DJ Groovy Mix მუსიკა cpmb
Túlságosan kirúgott a Multi-live-ból. Folyamatosan azt mondja, hogy megszakadt a kapcsolatom, bár ez soha nem fordul elő a többi játékkal, amellyel játszom.
Szörnyű árak
D4DJ Groovy Mix Glazba oibs
Little Big Snake Казуални swv
D4DJ Groovy Mix موسیقی aeq
D4DJ Groovy Mix موسیقی zyhx
Ez a játék igazán szórakoztató! Csodálatos történetek, grafikák és dalok! Mindenképpen ajánlom, hogy próbáld ki ezt a játékot!
Nagylelkű leszek, és 5 csillagot adok, mert ez a játék könnyen a kedvenc mobil- és zenei játékommá vált, és még mindig az. Sajnos minden alkalommal, amikor most játszom, szó szerint csak botokkal párosulok multi élőben, és ez megöli a szórakozást. A többjátékos játékot választom, hogy másokkal játszhassak, ne pedig haszontalan robotokkal játszhassak, amelyek alig tudnak 200 ezer pontot szerezni. Nagyon úgy tűnik, hogy a játék már meghalt, és ez nagyon fáj. Jó volt, hogy a szerverek újra élnek a hololive kollab alatt....