Post by stavlesuctiran on Mar 11, 2022 19:02:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Heroic Epic: A Choices Game 2022 version ▞▞▞
Super priča, svidjela mi se do kraja. Volio bih da ima više.
Nakon ažuriranja, prvo poglavlje svih knjiga je zaključano, osim prvog. Također je bila najava 11 bodova sreće dodanih nakon završetka prve knjige, nije data. Ne mogu vratiti sva spremljena poglavlja pri novoj instalaciji. Velik dio pročitanih poglavlja ponovno je zaključan. Bodovi sreće se ne vraćaju (imao sam 567 novčića, vratio sam samo 433 sreće). Srećom, nisam deinstalirao ovu aplikaciju na svom starom telefonu. Još dodati: Priče su nevjerojatno sjajne, izbori su napravljeni s puno lukavosti.
Heroic Epic: A Choices Game ایفای نقش qgqx
Izvanredna priča i možete birati u kojem smjeru će priča krenuti, sviđa mi se!
Ep
Za sada je vrlo dobro, unatoč nekim manjim tipkarskim pogreškama.
Upravo sam stigao do 3. poglavlja i uživam. Uvijek sam podržavao Delight Games i njihove sjajne interaktivne priče i ovo je još jedna sjajna priča!
Volim priču do sada. Ali kako mogu pristupiti oglasima da bih stekao sreću?Volio bih da drakas ima više od dva poglavlja, ali što ću ako je J.Malak spreman na mudsablings, kašalj "ne diskriminiraj ogres" kašalj, još uvijek odlična priča.
Bubble Shooter Παιχνίδια παζλ nyll
Nema videozapisa za gledanje da biste osvojili bodove za nastavak poglavlja... otkinite
Definitivno zanimljivo štivo. Volim to
Zanimljiva priča. Čini se kao još jedno sjajno izdanje Delight Gamesa!
Heroic Epic: A Choices Game ایفای نقش qgqx
Opasno pripovijedanje kao i uvijek
Zanimljiva priča. Konstruktivna kritika, bez uvrede: velika loša gramatika, netočna interpunkcija, nedosljedna vremena te nadopune i nepotpune rečenice na svakoj pojedinoj stranici čine priču mnogo manje čitljivom. (Pitam se je li softver za transkripciju krivac.) Bit će vrijedan 5 zvjezdica nakon temeljitog uređivanja.
Razočaravajuć dodatak biblioteci Delight Games. U posljednje vrijeme igre objavljene pod ovom grupom su nezgrapne, loše napisane i doimaju se napola. Molimo odvojite vrijeme da uglancate svoj rad kako biste bili sigurni i ponosni na njega. Ovdje postoji ODLIČNA priča koja zaslužuje više vremena da se u potpunosti razjasni.
Uživao sam koliko sam stigao prije nisam mogao nastaviti jer nisam imao sreće
Sjajno!!!!!!!!!!!! ODLIČNO!!!!!!!!!!!! HVALA NA VAŠIM KNJIGAMA
Još jedan sjajan komad iz Delight Gamesa. Samo bih volio da je bilo manje tipkarskih grešaka - kao da nitko ovo uopće ne čita. Dostupan je svakome i, rekao bih da bi svaki sjajan trebao probati, natjera vas na razmišljanje i možda vam može pomoći biti bolji u rješavanju problema i ,nikada nisam imao mnogo problema4 ,isto s drugim igrama4 ,to je avantura
Super
Želim ovoj igri dati 2½ zvjezdice. Obično mi se sviđa priča iz Delight Gamesa. Ovaj, ne toliko. Možda samo ja, ali to je samo... meh.
Dobro. Dobro napisano
Dobra i jednostavna priča srednjovjekovne fantastike. Dobro štivo, ali ne i iznimno. Imati rupe i radnja je nezamisliva. Vjerodostojnost priče poprilično nedostaje. Vrhunac ne može zadovoljiti znatiželju koju je stvorio na početku priče. Lot ostaje bez objašnjenja, što ubija zabavu. Općenito dobar. 3 zvjezdice.
Dobra priča, ali iz nekog razloga ne mogu doći do oglasa da dobijem sreću.
Delight games čine neke od najboljih tekstualnih avanturističkih igara
Uvijek dobro čitanje/igra!!!
Ok, još nisam završio s čitanjem, ali kada ćeš ga dodati velikom😱 jedva čekam više ps. Možeš li početi raditi na rangeru. Sviđa mi se taj
Zanemarujući brojne pogreške u kucanju i stalno prebacivanje između prošlog i sadašnjeg vremena, bilo je prilično dobro čitanje! Radnja je bila zanimljiva, a likovi dobro razvijeni. Međutim. Kako je ovo Delight igra i kupio sam premium paket, nisam očekivao da ću gledati videozapise i zaraditi sreću za otključavanje sljedećeg poglavlja!
Jako cool...
Sjajno fantastično štivo.
Obožavam sve tvoje igre, ova mi brzo postaje omiljena
Dobra priča
Prekrasna igra s dobrom fantastičnom pričom, grafikom prilično prosječnom
Izvrsna priča
Bolesna igra
Nakon što sam pročitao vaše druge priče, morao sam pronaći više. Ovo mi se stvarno sviđalo (nikad do sada nisam bio veliki obožavatelj fantasy priča), ali nažalost, gledanje reklama nije dostupno
Heroic Epic: A Choices Game 角色扮演 ypqd
Heroic Epic: A Choices Game Roolipelit ekig
To bi mogao biti početak vrlo ugodne avanture. Nakon završetka prvog poglavlja radoznao sam da vidim kamo ovo vodi.
Nema dodavanja za gledanje...ne mogu dalje čitati
Svidjelo mi se, hoće li ikada biti napravljeno više poglavlja? Na primjer, poglavlje 10 i dalje.
Nije loša igra, ali trebao bi postojati način da dobijete više bodova sreće bez da ih morate kupiti.
Heroic Epic: A Choices Game 角色扮演 ypqd
Želio bih vidjeti da drugi dio bude odlično čitan
obozavam ga
Dobro
Sjajna priča do sada!
Sjajno čitanje, ali moram čekati prije nego što nastavite.
Volim to
Moja omiljena besplatna igra.