Post by stavlesuctiran on Mar 11, 2022 19:08:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bed Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bed Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar pulu artırır ▞▞▞
▞▞▞ Bed Wars 2022 version ▞▞▞
Asagi dusurem
Çox yaxşıdır, amma mən istəyirəm ki, daha çox yeni şeylər və hər şey üçün pulsuz şeylər olsun, rahat olsun, çoxlu pul olsun.
Mənim oyunum bir daha ən pis oyuna daxil olduqdan sonra yenidən daxil olmağımı xahiş et
Armored Frontier آرکیڈ jonv
Çox yaxşı oyundu amma bir şey gördüm ki, əjdahanın qiyməti 10 zümrüddür ki, o qədər baha başa gəlir ki, qiyməti 7-yə dəyişməlisən.
Oyunda siz almaz atəş effektli qılınc ala bilərsiniz, mən bu cür axmaqlığı satın ala biləcəyiniz ən yaxın şey itilikdir.
Mən onlara nalə baxanda ab-a baxa bilmirəm və baxmaq istəmədiyim zaman gəlirlər və səviyyəni qaldıra bilmədim
Əla. Eləbil Minecraftın Textur-ün dəyişib bed wars oynuyursan Çox Yaxşı (Çox Yaxşı)
Bu oyun, şübhəsiz ki, ən yaxşı bedwars remeyklərindən biridir. Yataq müharibələrində almazların faydasız olduğunu hiss edirəm, çünki möhkəm və kəskin fərq etmir. Həmçinin dəf rünləri insanları geridə qoyur və zəli rünləri indi adi hala çevrilib
Oyun yaxşıdır, lakin ödənişsiz pulsuz g CUBES əldə etmək üçün bir şey düzəldin və zəhmət olmasa qalxan əlavə edin
Bu oyun cox cox cox yaxsi men bu oyunu sevmirem o adlanan oyunu bir az da o qeder asan odur bu oyunu cox pisdir
belədə
Bu işləyir. IT əla oyundur, lakin 1 Problemlə onu həqiqətən həll etmək lazımdır. HƏR OYNAMAĞA CƏHLƏDƏNDƏ OYNA BİLMƏRƏM YENİLƏNMƏYƏ DEYİR VƏ MƏNİ YENİLƏNDİRİR VƏ BMGO-nu QURAŞDIRIR LÜTFEN BUNU DÜZƏLƏNİN
Oyun o qədər gözəldir amma mən başa düşə bilmirəm ki, niyə oxlarla əlvida olmaq məcburiyyətindəsiniz və nəyi bəyənmirəm, onlara vurduğunuzda sağlamlıqlarını itirmirlər və sizi uzaq məsafədən vururlar, ona görə də düşünürəm ki, problemi həll edəsiniz, amma ya Bundan əlavə, oyun çox yaxşıdır, xahiş edirəm problemi həll edin
Bunu 2-yə qiymətləndirirəm, çünki telefonumda işləmir, 1 həftə gözlədim, amma hələ də işləmir, xahiş edirəm bunu düzəldin
Bu oyun çox möhtəşəmdir 😎. Ancaq bir problem odur ki, bu oyunda hakerlər var, ona görə də xahiş edirəm mənim istədiyim bütün oyunçuları yoxlayın və əgər oyunçu hakerdirsə, lütfən, bu id-i qadağan edin 🥺. 1vs1, 2vs2 kimi oynaya biləcəyimiz və dostlarımıza qarşı da oynaya biləcəyimiz bir yeniləmə edin.
Çox haker var... Bir də zəhmət olmasa zəhmət olmasa mikrofonu 🎤 sistemi edin.....😊⚡
ƏN PİS OYUNDAN İŞLƏMƏYİNƏ NİFRƏT EDİRƏM. SİZ ƏSAS OYUNUN İLK SAKİYYƏLƏRİNDƏ AÇARLAR ALMAQLA İŞLƏRƏ OLA BİLƏRSİNİZ VƏ AMMA HƏR KƏSİN PULLARI OLMAYACAQ VƏ HƏR KƏSİN HƏDDƏN HƏDDƏN XÜSUSİYYƏTLƏRİN OLDUĞU OYUNDA İSTƏRƏMƏZ. .VƏ HƏMÇİNƏ HİSSƏT QAYIĞI BEDWARS BUNDAN YAXŞIDIR . Xilasedici qayıqda od kürələri YOXDUR. HANSI BUNU DAHA AZ NƏZƏRÇƏLƏRƏN VƏ QILINÇ İZLƏRİ BUNU DAHA DAHA QEYDLƏR EDİR. amma tanrı körpüsü düyməsini yüksək qiymətləndirirəm
Mən bu oyunu oynamağı xoşlayırdım, amma bilmirəm, bu, nasazlıqdır, yoxsa kimsə məni sındırır. Ona görə də lütfən, problemi həll edin.
Cəmi 5 ulduz, çünki 1. Yaxşı oyundur, minecraft-da demək olar ki, hər şey var, amma sadəcə desəm ki, bu Minecraft-dan qat-qat yaxşıdır və mən bilirəm ki, bir çox insanlar onun real oyundan təsirləndiyini düşünür, amma təxmin et ki, əgər siz olsaydınız Bu oyunu yaradan adam heyfs edir ki, bunu düzəltmək üçün nə qədər saat kodlaşdırma olub və thag kimi kobud sözlər deyərək kömək etməyəcək, ona görə də əgər sizin bir pis rəyiniz yaradıcının oyunu silmək istəyinə səbəb olubsa və onlar nifrət edəcək insanların sayını heyran ediblər. u⊙
Bu oyun acınacaqlıdır. O qədər toksik oyunçu var ki, hər şeyə sahib olan bir oyunçunu öldürməyə çalışsan, mən qalxaram və heç kim onları vura bilməz. Açarları ödəyən hər kəsin bütün həvəskarları var və bu oyun super pula susamışdır.Bilmirəm niyə amma oyun mənim üçün yüklənmir O vaxta qədər redaktə edib hit deyəcəm o vaxta qədər dəyişməyəcəyəm plus lütfən bizə runları birləşdirməyə icazə verin və oyunu daha sərbəst oynaya bilək
Çünki hakerlər daha tez-tez olur və onlara qadağa qoyulmur. Ona görə də bu oyunu tövsiyə etmirəm, çünki əvvəllər hakerlər olmayanda bu oyunu sevirdim. Hətta reytinqli rejimdə də hakerlər var. Hansı ki, siz çoxlu ulduz itirirsiniz.
Yaxşı oyundu bunun egg wars formasida var Blockman gosu da var bütün oyunlar onun içindədi az yer tutur
Bu kimi çox gözəl oyun Tbh ən yaxşı oyundur. Amma mənim xoşlamadığım bir şey insanların sağlamlığının daha çox olmasıdır və bu ədalətli deyil onlarda alovlu qılınc var. Bu, yeganə məsələdir ki, bu oyun rok deyil. Beş ulduzla qiymətləndirilib
;_; tirajda bu nasazlığı düzəltməlisən, 100% endirim dedi və sonra kliklədiyim zaman hələ də pulsuz olduğunu söylədi və 3 günə yox olacağına görə bunun bir şey olduğunu düşündüm və sonra istifadə etdiyimi çox az bilirdim Pulsuz olduğunu düşündüyüm şeylər üçün bütün açarlarımı reklamları dayandırmağı belə yoxlamadım
Şirin proqramlar mən onu çox sevirəm və onun mobil telefonda zəhmli işini görürəm. Əla blok adam 👏✔👍 Beləliklə, onun 5-i var!!! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Isıüüı Drona düşdüsə papal iflic aş və başqaları
əla oyunda dostlar amma gec yüklənir
Bu oyun daha yaxşı ola bilərdi 1. Çox vaxt tələb edir və yükləmək üçün çox vaxt nəzərdə tuturam 2. Bacımla oynamaq istəyəndə bacımın onlayn olduğu açıqca oflayn olduğunu deyir
yeesss
Çox gözəl oyun və onun çox gözəl xüsusiyyətləri var və yüksəlişlər çox gözəl görünür
Bu yaxşı oyun idi, amma bir neçə gündən sonra... Yenidən oynamağa çalışdım... Və oyunum hələ başlamırdı...
oyun yaxşıdır, lakin bir problem var ki, məni matça cəlb etmək çox vaxt aparır və ya onun uyğun düyməsi çox gec cavab verir, lütfən, oyun yaxşı olsa da, onu təkmilləşdirin.
👍👍
Çətinləşənə qədər yaxşı idi, çünki çarpayım başqa komandalar tərəfindən dağıdılır və dağılırdı. Redaktə: Mən onu sildim, çünki digər komandalar ÇOX Çətin idi.Ümumilikdə oyun yaxşıdır, lakin mən oyunda alış-veriş etdim və məhsulu almadım və pulum da debet edildi, lütfən, yükləmə xətalarınızı düzəldin
təklifmem
cox ela oyundu hamiya tavsiyye edirem yukleyin pesman olmayacaqsiz super oyundur
Ən yaxşı oyun və qrafika çılğındır və lütfən, daha çox qılınc dəriləri əlavə edin ki, bəzi simvollar yaxşı olardı, lakin oyun həqiqətən də onu oynamalısınız!
Cok yaxsi bir oyun